29 juni 2006

me ha vore på lange tur idagzzzzzzz

Dagen starta so vanleg med eit morgensmøte, etter denne brifingen med petter gjekk alle til kvar sine grupper og begynte å jobbe med stoff om Aurland og Verdsarvlista. Med litt jobbing kvar for seg, gjekk me sammen og begynte å laga spørsmål til Gry Beate Mørk som me skulle møte seinare på dagen. Me prøvde å laga dei vanskligste spørsmål og hadde vel opp mot 20 forskjellige, men dette var tydlegvis ikkje nok.

Rett før lunsj reiste me inn til Otternes, der me skulle møte ho Mørk. Men først var det ei omvisning på Bygdatunet og me var til og med inne i Eilertstova som til vanleg er låst. Etter denne korte omvisningen som blant annart førte til at ein av dei meir atletiske på denne jobben skulle nett sjekke om han kunne kaste ned til vegen, heldigvis var det liten trafikk på vegen for han og deiras del, dette kunne jo endt veldigt tragisk. enn eg som har budd

Gry Beate Mørk er ei tydlegvis kunnskapsrik dame, etter å budd her i mindre enn eit år, veit ho mykje meit om plassen her enn eg som har budd her i heile mitt liv, ho skal skrive ei bok om Nærøyfjorden og dens vakreste steder og turistplasser, Aurlandsdalen, Flåmsbana osv. Når ho var ferdig med foredraget sitt skulle me stille spørsmål til ho, men alle dei vasnklige og gode spørsmåla me laga, vart laga forgjeves, i sitt lange foredrag hadde hun besvart dei fleste spørsmåla.

Ingen kommentarer: