28 juni 2006

då var det onsdag...

dagen idag byrja som vanleg med morgonmøte, for so å arbeide med "tyl".. men sidan dei fleste på gruppa mi var ferdige med boka, byrja me å skrive analyse/bokmelding=D
prøvde so godt me kunne å analysere personane i boka, mene, kom ikkje so veldig djupt at det akkurat gjer noko:p men fann no ut litt:)
har framleis berre ei dataskriven side (2 handskrivne.. men det hjelp ikkje so stort), men skal nok gå meir so fint å få det ferdig til fredag!!:)

etter lunsj byrja me å skrive spørsmål til finn tokvam, eller ein eventuell annan forfattar vis tokvam ikkje har tid til å komme.. har desverre berre 5 spørsmål so langt.. men går no an å ta ting litt på sparket og..!

no har me nett hatt ein liten introduksjon på korleis me skulle bruke biblioteket til å finne stoff om diverse ting.. me fekk og vete kva dei forskjellige greiene bak internettadresser sto for, og at ein ikkje kan stole blint på wikipedia og søkemotorar på nettet sidan folk lett kan legge ut sine eigne meiningar om forskjellige ting.. etter dette var det berre til å byrja med bloggen.. no skal me fortsetta lesinga:)

Ingen kommentarer: