03 juli 2006

Hai kar, denna må du lesa.V2D1 Måndag Littkrit

hey, ei ny veke har begynt sammen med nye utfordringer og oppgåver. I dag begynte me med morgenmøte(Overaskelse!!!) skal inrømme at eg var littegrandetrøytte, men det kom seg utover dagen. Me fekk beskjed at forfattaren, musikaren og journalisten Atle Hansen kom på besøk. Me viste berre fra før at han var ein forfattar siden Petter hadde sagt men med litt undersøkning dei neste timane avslørte at han var ein travel man.

Atle Hansen har gitt ut 2 album,(det siste fekk slagt av BT)han gav ut den kritikarroste cd-en Blå måne og no er han ute med "Mast utan skip".
Han har gitt ut 7 bøker og den 8 er på veg so vidt eg veit, han debuterte med barneboka Sjørøvar Jenny og Einauge Bill, den kjem og ut på tysk no 9 år seinare. Han har fylt opp med fleire barnebøker samt noken for dei eldre.
Han har og fått Vinjeprisen for journalistikken sin i 1996 som kanskje den einaste i Norge som har greid som lokalavis journalist.

Under foredraget som var bra improvisert med både blues og gamle låtar, til ein heil scene i McGyver, men denne scena var det desidert moroaste med heile foredraget og. Han var ein livleg kar som hadde ei svært god hukse.
Men når han begynte å legga ut om korleis dei 7 uovervinnlege var egentleg ein kopi av ein japansk film datt eg litt vekk.

Ellers kan eg seia at detta ikkje var ein særleg bra dag værmessigt, har vore overskya og da enda kanskje med regn.

5 Første setningane.
*I ei bygd lang borte frå all civilasjon.
*Hai kar.
*Han Per var ikkje ein liten kar, musklar som berre nokre få.
*Stor kar frå lita bygd.
*Kom og ta meg fort. (inspirert av boka til Olaug Nilssen)

Ingen kommentarer: